TAILEIOK

Tailei

Yueqing Tailei Electric Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan stabilisator Voltage sing paling ahli kanthi pengalaman luwih saka 15 taun.Penstabil voltase, trafo , pelindung voltase lan kontroler feeder getaran produk utama kita.

TAILEI duwe tim R&D sing kuat lan kira-kira 150 karyawan lan liwat 8000 kothak area produksi meter, kanthi fasilitas manufaktur paling canggih kalebu PCB, Transformer, Relay, Tooling, Injeksi Plastik, Lembar Logam, Silkscreen, Lokakarya Majelis, lan 6 Baris Majelis. Perusahaan bisa nawakake produk kanthi kualitas dhuwur kanthi harga sing kompetitif banget. Kita duwe ing lokakarya modern lan piranti produksi majeng, kajaba kita mesthi ngenalake teknologi kanthi positif, kerajinan reformasi kanthi terus-terusan. Sing penting yaiku 5 tim insinyur profesional lan laboratorium khusus kanggo nyoba produk .Kami ngatur dana lan energi substansial kanggo ngimpor lan ngembangake lini produk canggih lan teknologi pengujian kanggo kontrol kualitas, sing entuk kapercayan saka para pelanggan.

Saben produk dirancang kanggo nyusun fungsi utama supaya para pelanggan kepenak nggunakake. Kita riset pasar, sinau lingkungan panggunaan sing beda-beda, ngrangsang temuan ing laboratorium, lan nyoba sadurunge diluncurake ing pasar. Kita nyaring gagasan babagan tenaga bersih lan entuk tonggak sejarah anyar saben taun.

Kita wis kabukten apik ngladeni para pelanggan wiwit 35 taun kepungkur. Tekun banget lan konsistensi layanan menehi kapercayan gedhe: wiwit saiki kita wis nyedhiyakake produk menyang luwih saka 700 pelanggan saka 95 negara ing saindenging jagad.

Kanthi desain, eksploitasi, lan produksi sing ana gandhengane karo prosedur operasi, kita entuk reputasi sing sampurna saka para pelanggan. Diterapake dening ISO9001: 2008 lan entuk karo CE, PCT lan ROSH, SONCAP, SASO .Kami uga nawakake layanan OEM & ODM profesional kanggo nyukupi kebutuhan sing beda karo para pelanggan. We mekso latihan staf, ngembangake produk anyar adhedhasar teknologi lan bisa digunakake kanggo masarakat. Muga-muga bisa nggawe masa depan sing apik bareng sampeyan.

Tur Pabrik

office
DSC_0311
DSC_0316
DSC_0312
DSC_0317
DSC_0318