Yueqing Tailei Electric Co., Ltd.

Alamat

Zona Industri Xiangyang, Kota Liushi Yueqing City, Zhejiang, China

Telpon

86-15957738872

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita