• Budaya perusahaan

    Sepira umure ati, sepira jembar dalane. Misi: dadi luwih gedhe lan kuwat ing industri listrik nasional lan internasional, kanggo terus ningkatake kualitas urip masarakat. Nilai: kepatuhan sing bisa dipercaya, nganjurake pangowahan. Filsafat bisnis: Sepira umure jantung, sepira jembar dalane. Kon ...
    Waca liyane
  • Pengetahuan produk

    Apa stabilisator voltase: Stabilitas voltase minangka piranti ing teknik listrik sing dirancang kanthi otomatis njaga voltase tetep. Pengatur bisa uga desain "feedforward" sing sederhana utawa bisa uga ngemot loop kontrol umpan balik negatif. Kontrol motor servo utawa kontrol relay kanggo ...
    Waca liyane
  • Kanthi anane booming investasi anyar tenaga listrik anyar

    Kanthi munculnya boom investasi tenaga listrik anyar, pabrik peralatan transmisi lan transformasi listrik bakal kebak kapasitas ing sawetara taun sabanjure, nuduhake produksi lan penjualan sing rame lan kahanan sing subur banget. Minangka cabang penting transmisi daya lan distri ...
    Waca liyane