• TL Step Up And Down Transformer

    Transformer TL Up And Down

    Transformer TL munggah lan mudhun trafo TL tipe munggah & mudhun trafo dirancang khusus kanggo peralatan elektronik sing duwe voltase AC sing beda karo voltase bersih lokal. Didol kanggo digunakake ing kisaran voltase sing dirating. Khasiat: Ngirit energi 95%, miwiti kanthi cepet, respons cepet, proteksi lengkap, voltase output presisi tinggi. Aplikasi: Komputer, Duplikasi, sistem ILLinasi, instrumen Medis, Kulkas, peralatan peringatan keamanan, Telephon sing dikontrol Program ...
  • SVC Analog Meter  (Three-phase) Automatic Voltage Stabilizer

    Meter Analog SVC (Tiga tahap) Stabilizer Otomatis

    ♦ Voltase Input Wide: telung phase AC240 ~ 450V
    ♦ Teknologi dhuwur: Kontrol diprogram nganggo komputerisasi
    ♦ Akurasi dhuwur voltase output (380v +/- 1,5%)
    ♦ Asuransi kualitas: Suku cadhangan utama sing digawe dhewe, kayata trafo, PCB.
    ♦ Fungsi proteksi sing sampurna: Perlindhungan voltase luwih / kurang, proteksi panas / beban, proteksi sirkuit cendhak.
    ♦ Efisiensi tinggi: Luwih saka 95%

  • SVC-5KVA to 30KVA Virtical Type Single Phase Servo Type Voltage Stabilizer Analog Meter

    SVC-5KVA nganti 30KVA Jenis Murni Jenis Fase Tunggal Servo Tipe Tegangan Stabilizer Analog Meter

    1. Kontrol motor Servo
    2. Regulasi voltase jembar
    3. Regulasi voltase otomatis
    4.Tampilake: tampilan meter voltase output
    Fungsi 5. Proteksi: liwat voltase, kakehan, voltase kurang suhu, wektu tundha
    6. Distorsi gelombang: ora ana distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kekuwatan listrik: 1500V / 1min
    8. resistensi insulasi: ≥2MΩ

  • TLCR(B) 600W Voltage stabilizer US socket

    TLCR (B) soket voltase 600W US soket

    Soket TLCR tunggal fase AS soket CONTROL AC regulator tegangan otomatis AC, sing desain khusus sederhana lan entheng lan mung digunakake ing negara khusus Amerika. Kangge kita milih trafo persegi sing diprodhuksi dening awake dhewe utamane kanggo tenaga cilik, biayane murah banget lan volumee sithik lan gampang digawa. Kita duwe papat utawa wolung soket output kanggo milih lan nyambung sawetara piranti ing wektu siji lan ngirit biaya. Kita ngasilake papan pcb anyar dhewe lan milih ...
  • TLCR(A) US socket type voltage stabilizer with glossy design

    TLCR (A) stabilizer voltase jinis soket AS kanthi desain mengkilap

    Soket TLCR tunggal fase soket Amerika Selatan RELAY CONTROL regulator tegangan AC otomatis, sing desain khusus sederhana lan entheng lan mung digunakake ing negara khusus Amerika. Kangge kita milih trafo persegi sing diprodhuksi dening awake dhewe utamane kanggo tenaga cilik, biayane murah banget lan volumee sithik lan gampang digawa. Kita duwe papat utawa wolung soket output kanggo milih lan nyambung sawetara piranti ing wektu siji lan ngirit biaya. Kita ngasilake papan pcb anyar dening ...
  • TLS(H)0.5K-10KVA Full Metal Wall Mounted Automatic Voltage Regulator

    TLS (H) 0,5K-10KVA Regulator Tegangan Otomatis Dipasang ing Wall Metal

    TLS (H) wall mount series AC otomatis stabilizer stabil kanthi tampilan sing luwih gedhe, Sampeyan bisa nggunakake tampilan kanggo seri SVC, seri TLS, seri TLB… Penstabil tegangan jenis iki milih chip ing njaba negeri lan desain nol-nol lan nggawe relay nalika nglereni posisi nol lan ngasilake geni cilik lan kanggo nambah umur layanan produk. Fluktuasi voltase jaringan listrik sadhuwure norma sing diidini nyebabake konsekuensi negatif kanggo elektronik lan listrik ...
  • TLCR-300-600 USA socket type voltage regulator

    Pengatur voltase jinis soket TLCR-300-600 USA

    Soket TLCR tunggal fase soket Amerika Selatan RELAY CONTROL regulator tegangan AC otomatis, sing desain khusus sederhana lan entheng lan mung digunakake ing negara khusus Amerika. Kangge kita milih trafo persegi sing diprodhuksi dening awake dhewe utamane kanggo tenaga cilik, biayane murah banget lan volumee sithik lan gampang digawa. Kita duwe papat utawa wolung soket output kanggo milih lan nyambung sawetara piranti ing wektu siji lan ngirit biaya. Kita ngasilake papan pcb anyar dening ...
  • SVC-S Super-Thin Type High Accuracy Full-Automatic AC Voltage Stabilizer

    SVC-S Super-Tipis Jenis Akurasi Stabilizer AC Otomatis Lengkap

    SVC-S seri Servo motor control super-tipis Tipe siji phase AC stabilizer voltase otomatis, sing nyedhiyakake sampeyan kesempurnaan kanggo peralatan sing disambungake. Stabiliser iki dirancang kanggo nyedhiyakake kabeh kondisi keamanan sing dibutuhake kanggo nglindhungi peralatan omah lan peralatan kantor elektronik. Nalika voltase jaringan listrik fluktuasi utawa beban beda-beda, sirkuit kontrol sampling otomatis bakal ngirim sinyal kanggo drive motor servo sing bisa nyetel posisi sikat karbon voltase otomatis ...
  • SVC-8KVA Single Phase Servo Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    SVC-8KVA Single Phase Servo Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    1. Kontrol motor Servo
    2. Regulasi voltase jembar
    3. Regulasi voltase otomatis
    4.Tampilake: tampilan meter voltase output
    Fungsi 5. Proteksi: liwat voltase, kakehan, voltase kurang suhu, wektu tundha
    6. Distorsi gelombang: ora ana distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kekuwatan listrik: 1500V / 1min
    8. resistensi insulasi: ≥2MΩ

  • Servo SVC-5KVA/8KVA/10KVA/15KVA/20KVA/30KVA Single Phase Virtical Type Voltage Stabilizer LCD Meter

    Servo SVC-5KVA / 8KVA / 10KVA / 15KVA / 20KVA / 30KVA Fase Tunggal Kasus Tipe Murni Stabilizer LCD Meter

    1. Kontrol motor Servo
    2. Regulasi voltase jembar
    3. Regulasi voltase otomatis
    4.Tampilake: tampilan meter voltase output
    Fungsi 5. Proteksi: liwat voltase, kakehan, voltase kurang suhu, wektu tundha
    6. Distorsi gelombang: ora ana distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kekuwatan listrik: 1500V / 1min
    8. resistensi insulasi: ≥2MΩ

  • SVC Automatic Voltage Stabilizer

    Stabilizer Voltase Otomatis SVC

    1.Jinis motor Servo
    2. Regulasi voltase kisaran: 80-260V utawa 100-260V, utawa 140-270V
    3. Regulasi voltase otomatis
    4. Tampilake: Tampilan meter digital LED
    Fungsi 5. Proteksi: liwat voltase, kakehan, liwat suhu
    voltase kurang, wektu tundha Milih, anti-impact, multi-demonstrasi LED
    6. Distorsi gelombang gelombang: ora ana distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kekuwatan listrik: 1500V / 1min
    8. resistensi insulasi: ≥2MΩ

  • SVC Automatic Voltage Stabilizer Pointer Type

    Tipe Penunjuk Voltase Otomatis SVC

    1. Kontrol motor Servo
    2. Regulasi voltase jembar
    3. Regulasi voltase otomatis
    4.Nampilake: Tampilan meter analog
    Fungsi 5. Proteksi: liwat voltase, kakehan, liwat suhu voltase kurang, wektu tundha
    6. Distorsi gelombang: ora ana distorsi bentuk gelombang tambahan
    7. Kekuwatan listrik: 1500V / 1min
    8. resistensi insulasi: ≥2MΩ