• TLCR(A) US socket type voltage stabilizer with glossy design

    TLCR (A) stabilizer voltase jinis soket AS kanthi desain mengkilap

    Soket TLCR tunggal fase soket Amerika Selatan RELAY CONTROL regulator tegangan AC otomatis, sing desain khusus sederhana lan entheng lan mung digunakake ing negara khusus Amerika. Kangge kita milih trafo persegi sing diprodhuksi dening awake dhewe utamane kanggo tenaga cilik, biayane murah banget lan volumee sithik lan gampang digawa. Kita duwe papat utawa wolung soket output kanggo milih lan nyambung sawetara piranti ing wektu siji lan ngirit biaya. Kita ngasilake papan pcb anyar dening ...
  • TLCR-300-600 USA socket type voltage regulator

    Pengatur voltase jinis soket TLCR-300-600 USA

    Soket TLCR tunggal fase soket Amerika Selatan RELAY CONTROL regulator tegangan AC otomatis, sing desain khusus sederhana lan entheng lan mung digunakake ing negara khusus Amerika. Kangge kita milih trafo persegi sing diprodhuksi dening awake dhewe utamane kanggo tenaga cilik, biayane murah banget lan volumee sithik lan gampang digawa. Kita duwe papat utawa wolung soket output kanggo milih lan nyambung sawetara piranti ing wektu siji lan ngirit biaya. Kita ngasilake papan pcb anyar dening ...
  • AVR SVR-AVR TLD series Relay Voltage Stabilizer LED Meter White

    Seri AVR SVR-AVR TLD Relay Voltage Stabilizer LED Meter Putih

    AVR / seri SVR siji kontrol RELAY AC regulator voltase otomatis, yaiku regulator voltase gaya klasik kanthi meteran analog. Nduwe konsumsi energi sing kurang, proteksi voltase banget, proteksi voltase kurang, proteksi arus listrik saiki, luwih saka -lindhungi daya, proteksi suhu sing luwih gedhe, perlindungan kebocoran lan liya-liyane. Iki nduweni macem-macem jinis fungsi proteksi sing digabung karo siji produk. Uga duwe fungsi ing ngisor iki: wektu tundha ...
  • SDR Series Fully Automatic Voltage Regulator

    Regulator Tegangan Otomatis Seri SDR

    Seri SDR RELAY CONTROL AC stabilizer otomatis, sing dadi pilihan utama chip Amerika dening perusahaan kami, nggunakake prosedur digitalisasi komputer kanggo Ngontrol gerakan fungsional kabeh mesin. Ngapikake kekurangan saka stabilisasi voltase simulasi sing biyen lan nggawe kualitas produk dadi luwih dipercaya, kinerja dadi luwih stabil, fungsine dadi luwih kuat. Produk kasebut duwe konsumsi energi sing sithik, proteksio ...
  • TLD Seried Relay Automactic Voltage Stabilizer Voltage Regulator

    Regulator Tegangan Stabilizer Tegangan Serat TLD

    Seri TLD fase tunggal RELAY CONTROL AC stabilizer otomatis. Unit regulator voltase presisi tinggi lan otomatis iki dirancang lan diproduksi kanthi nggunakake prinsip regulasi otomatis, sing ditampa internasional. Bagéan utama lan piranti iku kabeh impor, sing nduwe stabilisasi presisi tinggi, distorsi gelombang output minimal, konsumsi listrik sithik, ukuran kompak lan bobot entheng. Bisa digunakake ing laboratorium komputer, laboratorium eksperimen lan pabrik, lan `s ide ...
  • TLBR 2000VA LED relay Euro socket automatic voltage regulator

    TLBR 2000VA LED relay soket regulator voltase otomatis

    TLBR seri fase tunggal soket Eropa RELAY CONTROL AC stabilizer otomatis, iku peralatan pasokan listrik kanthi otomatis bisa nyetel voltase output. Fungsine yaiku kanggo stabilisasi voltase pasokan listrik sing fluktuasi banget lan ora bisa memenuhi kebutuhan peralatan listrik ing njero nyetel nilai nesu, saengga macem-macem sirkuit utawa peralatan listrik, peralatan kasebut bisa digunakake kanthi normal nalika digunakake. Penstabil voltase digunakake ing wilayah sing ...