SDVC20-S 5A Material full stop Digital Voltage Stabilizing Vibratory Feeder Controller

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

KHUSUS:

Barang Kisaran Unit Decrikasi
Min Khas Maks
Tegangan input 85 220 260 V AC RMS
Range voltase output sing bisa disetel  35 —- Vin-10 V Gelombang Setengah
45 —– Vin-5 Gelombang Penuh
voltase nyetel akurasi 1 V  
akurasi penstabil voltase —– —– 30 V Vset = 150V Vin + = 70V
Wektu respons kanggo voltase stabil 0 0,01 0,02 s  
Rentang arus output sing Luwes 0,1 —– 5 A  
Daya output 0 —– 1100 VA  
Frekuensi Output 45 50/60 65 Hz Gelombang separo
90 100/120 130 Hz Gelombang kebak
Gelombang Output sine    
Wektu wiwitan alus 0 —– 9.9 S  
Wektu tundha 0 —– 9.9 S  
Akurasi tundha 0,1 S  
Perlindhungan panas banget 58 60 66 C  
Sirkuit cekak nglindhungi  —– 6.3 —– A  
Tegangan output kontrol DC 11 12 13 V  
DC saiki output output 0 —– 200 mA  
Kontrol analog 1-5 V  
Kontrol digital 12 V  
Cara nyetel 4    
Sekering 6.3 A  
Ora nganggo konsumsi daya —– 2 —– W  
Cara nampilake 4   LED
Suhu lingkungan kerja 0 25 40 C  
Kelembapan lingkungan kerja 10 60 85 %  
UKURAN 111 * 76 * 48.5mm Bobot 285g (tanpa aksesoris

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita