SDVC31-S / M 1.5A lan 3A Kontrol reguler Frekuensi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

KHUSUS:

Barang Kisaran Unit Decrikasi
Min Khas Maks
Tegangan input 85 220 260 V AC RMS
Range voltase output sing bisa disetel  0 —- 260 V  
voltase nyetel akurasi 1 V  
akurasi penstabil voltase 0 —– 10 V Vout / Vin
Wektu respons kanggo voltase stabil 0,0025 —– 0,025 s  
Rentang arus output sing Luwes 0 —– 1.5 A SDVC31-S
0 —– 3 A SDVC31-M
Daya output 0 —– 330 VA SDVC31-S
0 —– 660 VA SDVC31-M
Frekuensi Output 40 —– 400 Hz Gelombang separo
Akurasi regulasi Frekuensi 0,1    
Gelombang Output sine    
Wektu wiwitan alus 0 —– 10 S  
Wektu tundha 0 —– 20 S  
Akurasi tundha 0,1 S  
Perlindhungan panas banget 58 60 66 C  
Tegangan output kontrol DC 22 24 26 V  
DC saiki output output 0 —– 200 mA  
Kontrol analog 1-5 V  
Kontrol digital 24 V  
Cara nyetel 6    
Ora nganggo konsumsi daya —– 3 —– W  
Cara nampilake 5   LED
Suhu lingkungan kerja 0 25 40 C  
Kelembapan lingkungan kerja 10 60 85 %  
UKURAN 190 * 53.6 * 94.5mm Bobot  SDVC31-S: 560g / SDVC31-M: 610g (tanpa aksesoris

Pilih aksesoris:
Sensor fotoelektrik cerdas (1.5m)
Aksesori minangka standar        
Kabel Listrik (1.5m) Kabel Output (1.5m)  


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita