• TLCR(B) 600W Voltage stabilizer US socket

    TLCR (B) soket voltase 600W US soket

    Soket TLCR tunggal fase AS soket CONTROL AC regulator tegangan otomatis AC, sing desain khusus sederhana lan entheng lan mung digunakake ing negara khusus Amerika. Kangge kita milih trafo persegi sing diprodhuksi dening awake dhewe utamane kanggo tenaga cilik, biayane murah banget lan volumee sithik lan gampang digawa. Kita duwe papat utawa wolung soket output kanggo milih lan nyambung sawetara piranti ing wektu siji lan ngirit biaya. Kita ngasilake papan pcb anyar dhewe lan milih ...
  • TLCR(A) US socket type voltage stabilizer with glossy design

    TLCR (A) stabilizer voltase jinis soket AS kanthi desain mengkilap

    Soket TLCR tunggal fase soket Amerika Selatan RELAY CONTROL regulator tegangan AC otomatis, sing desain khusus sederhana lan entheng lan mung digunakake ing negara khusus Amerika. Kangge kita milih trafo persegi sing diprodhuksi dening awake dhewe utamane kanggo tenaga cilik, biayane murah banget lan volumee sithik lan gampang digawa. Kita duwe papat utawa wolung soket output kanggo milih lan nyambung sawetara piranti ing wektu siji lan ngirit biaya. Kita ngasilake papan pcb anyar dening ...
  • TLCR-300-600 USA socket type voltage regulator

    Pengatur voltase jinis soket TLCR-300-600 USA

    Soket TLCR tunggal fase soket Amerika Selatan RELAY CONTROL regulator tegangan AC otomatis, sing desain khusus sederhana lan entheng lan mung digunakake ing negara khusus Amerika. Kangge kita milih trafo persegi sing diprodhuksi dening awake dhewe utamane kanggo tenaga cilik, biayane murah banget lan volumee sithik lan gampang digawa. Kita duwe papat utawa wolung soket output kanggo milih lan nyambung sawetara piranti ing wektu siji lan ngirit biaya. Kita ngasilake papan pcb anyar dening ...
  • TLAR Universal socket type voltage regulator

    Pengatur voltase jinis soket TLAR Universal

    TLAR seri tunggal soket Universal Kontrol Relay AC stabilizer AC otomatis, sing dadi pilihan utama chip Amerika dening perusahaan kita, nggunakake prosedur digitalisasi komputer kanggo Ngontrol gerakan fungsional kabeh mesin. Ngapikake kekurangan saka stabilisasi voltase simulasi sing biyen lan nggawe kualitas produk dadi luwih dipercaya, kinerja dadi luwih stabil, fungsine dadi luwih kuat. Produk kasebut duwe konsumsi energi sing kurang ...
  • TLBR 2000VA LED relay Euro socket automatic voltage regulator

    TLBR 2000VA LED relay soket regulator voltase otomatis

    TLBR seri fase tunggal soket Eropa RELAY CONTROL AC stabilizer otomatis, iku peralatan pasokan listrik kanthi otomatis bisa nyetel voltase output. Fungsine yaiku kanggo stabilisasi voltase pasokan listrik sing fluktuasi banget lan ora bisa memenuhi kebutuhan peralatan listrik ing njero nyetel nilai nesu, saengga macem-macem sirkuit utawa peralatan listrik, peralatan kasebut bisa digunakake kanthi normal nalika digunakake. Penstabil voltase digunakake ing wilayah sing ...