• TL Step Up And Down Transformer

    Transformer TL Up And Down

    Transformer TL munggah lan mudhun trafo TL tipe munggah & mudhun trafo dirancang khusus kanggo peralatan elektronik sing duwe voltase AC sing beda karo voltase bersih lokal. Didol kanggo digunakake ing kisaran voltase sing dirating. Khasiat: Ngirit energi 95%, miwiti kanthi cepet, respons cepet, proteksi lengkap, voltase output presisi tinggi. Aplikasi: Komputer, Duplikasi, sistem ILLinasi, instrumen Medis, Kulkas, peralatan peringatan keamanan, Telephon sing dikontrol Program ...