Tampilan meter LED Stabilizer Voltage Otomatis SVC-E

Katrangan singkat:

1. Kontrol motor Servo
2. Regulasi voltase jembar
3. Regulasi voltase otomatis
4. Tampilake: Tampilan meter digital LED
Fungsi 5. Proteksi: liwat voltase, kakehan, liwat suhu
voltase kurang, wektu tundha
6. Distorsi gelombang gelombang: ora ana distorsi bentuk gelombang tambahan
7. Kekuwatan listrik: 1500V / 1min
8. resistensi insulasi: ≥2MΩ


Detail Produk

Produk sing Dituduhake

Tag Produk

Seri SVC-E Sekontrol motor rvo Penstabil tegangan otomatis AC. yaiku piranti sing dirancang kanggo njaga voltase listrik stabil lan pasokan listrik peralatan listrik rumah tangga nggunakake 220V.50 / 60Hz.

Fluktuasi voltase ing jaringan ing sadhuwure watesan sing diidini nyebabake konsekuensi negatif kanggo peralatan listrik. Stabiliser voltase AC "TAIELIOK" dirancang kanggo nyedhiyakake operasi berkualitas tinggi kanggo macem-macem rumah tangga ing kahanan voltase sing ora stabil ing jaringan

Seri stabilisator voltase iki dirancang sesuai karo standar internasional kanggo nglindhungi piranti sing gegandhengan saka lonjakan energi listrik darurat.

SPESIFIKASI

Tegangan input

140-260V AC

Frequnency input

50 / 60Hz

Tegangan output

220V AC / 110V AC

Precision output

220V +/- 3%, 110V +/- 6%

Wektu tundha

3, wektu cendhak, 180 suwene suwe

Faktor daya beban

0,8

Tahap

phase siji

Suhu operasi

0-40 ℃

Suhu panyimpenan

-15 ℃ -45 ℃

Kelembapan operasi relatif

10% RH-102% RH

Opsi khusus kanggo spesifikasi lan kasedhiyan, hubungi TAILEI

 Bobot DIMENSI

MODEL

QTY / CTN

DIMENSI (cm)

GW (kg)

NW (kg)

QTY IN 20′ft (PCS) 

SVC-E 500VA

4

42.5 * 25.5 * 36

16.5

14.5

2868

SVC-E 1KVA

4

50 * 27.5 * 39.5

19.5

18

2070

SVC-E 1.5KVA

4

50 * 27.5 * 39.5

23.5

22

2070

SVC-E 2KVA

2

60 * 33 * 25.5

17.8

16

1100

SVC-E 3KVA

2

57 * 37.5 * 29.5

22

20

880

SVC-E 5KVA

1

49 * 40 * 28.5

17.5

15

500

SVC-E 8KVA

1

49 * 40 * 28.5

22.5

21

500

SVC-E 10KVA

1

49 * 40 * 28.5

25.5

24

500

SVC-E 15KVA

1

49.5 * 53 * 82

67

60

130

SVE-E 20KVA

1

49.5 * 53 * 82

72

65

130

SVE-E 30KVA

1

50 * 55 * 92

85

76

105

CEGAHAN:

1. Voltase input jaringan kudu sesuai karo panjaluk AVR, kanggo operasi paling luweh.2. Sambungake kabeh colokan kanthi aman.3. Tansah aktifake saklar daya AVR dhisik, saklar daya perkakas aktif. (Gagal nglakoni bisa nyebabake sekring AVR)4. Kanggo asil paling apik, aja nggunakake yen ana kahanan kakehan.5. Aja nggunakake ing ndhuwur sing lembab utawa murub; aja kena kontak karo cairan.6. Hubungan antara kapasitas output lan voltase input kaya ing ngisor iki gambar lan diagram:

Kakehan

Paling nggunakake wektu

20%

60 menit

40%

32 menit

60%

5 menit

Kakehan dawa wis dilarang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • SVC-E1000VA-01

    SVC-E1000VA-01

    SVC-E1500VA-01

    SVC-E1500VA-01

    SVC-E2000VA-01

    SVC-E2000VA-01

    SVC-E3000VA-01

    SVC-E3000VA-01

    SVC-E5000VA-01

    SVC-E5000VA-01

    SVC-E8000VA-01

    SVC-E8000VA-01

    SVC-E8000VA-02SVC-E8000VA-02

    SVC-E10000VA-01

    SVC-E10000VA-01

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita