Meter Analog SVC (Tiga tahap) Stabilizer Otomatis

Katrangan singkat:

♦ Voltase Input Wide: telung phase AC240 ~ 450V
♦ Teknologi dhuwur: Kontrol diprogram nganggo komputerisasi
♦ Akurasi dhuwur voltase output (380v +/- 1,5%)
♦ Asuransi kualitas: Suku cadhangan utama sing digawe dhewe, kayata trafo, PCB.
♦ Fungsi proteksi sing sampurna: Perlindhungan voltase luwih / kurang, proteksi panas / beban, proteksi sirkuit cendhak.
♦ Efisiensi tinggi: Luwih saka 95%


Detail Produk

Tag Produk

♦ VC Series vertikal telung phase servo type akurasi tinggi regulator voltase AC otomatis otomatis nggunakake teknologi canggih internasional lan teknologi kontrol sentralied CPU cerdas.

♦ Keuntungan efisiensi tinggi, penampilan sing apik lan kinerja sing dipercaya, gampang obah, kapasitas gedhe lan liya-liyane. sing kasusun saka motor servo, sirkuit kontrol, kompensator.

♦ nduweni kaluwihan volume cilik, bobot entheng, efisiensi dhuwur, presisi tinggi, kisaran stabil voltase jembar, ora ana distorsi bentuk gelombang dll. Kabeh produk duwe proteksi voltase, wektu tundha, suhu lan kesalahan uga pratondo loro-arah voltase. sing nggawe fungsi produk luwih sampurna lan andal.

♦ Kanggo mesthekake kualitas, kita ngenalake teknologi canggih ing luar negeri, bagean utama nggunakake suku cadang impor. Iki digunakake akeh ing bidhang peralatan rumah tangga, produksi industri lan pertanian, riset ilmiah, wilayah kedokteran lan kesehatan.

SPESIFIKASI:

Tegangan input

voltase phase 160 ~ 250V AC

voltase kabel 277 ~ 430V AC

Frequnency input

50 / 60Hz

Tegangan output

voltase phase 220V AC

voltase kawat 380V AC

Precision output

380V +/- 3%

Wektu tundha

3, wektu cendhak, 180 suwene suwe

Faktor daya beban

0,8

Tahap

telung tahap

Suhu operasi

0-40 ℃

Suhu panyimpenan

-15 ℃ -45 ℃

Kelembapan operasi relatif

10% RH-102% RH

Opsi khusus kanggo spesifikasi lan kasedhiyan, hubungi TAILEI

 Bobot DIMENSI

MODEL

QTY / CTN

MEAS (cm)

GW (kg)

NW (kg)

COMTAINER20 (PCS)

SVC-3000VA / 3

1

38 * 53 * 20.5

18

16.5

670

SVC-6000VA / 3

1

37 * 39.5 * 73

31

28

245

SVC-9000VA / 3

1

37 * 39.5 * 81

38

35

220

SVC-15000VA / 3

1

42.5 * 42 * 88

60

54

165

SVC-20000VA / 3

1

50.5 * 44.5 * 86

82

74

135

SVC-30000VA / 3

1

50.5 * 44.5 * 86

91

84

135

SVC-45000VA / 3

1

74 * 65 * 112

182

165

50

SVC-60000VA / 3

1

76 * 68 * 121

210

185

41

SVC-90000VA / 3

1

78 * 74 * 132

230

210

35

CEGAHAN:

1. Voltase input jaringan kudu sesuai karo panjaluk AVR, kanggo operasi paling luweh.2. Sambungake kabeh colokan kanthi aman.3. Tansah aktifake saklar daya AVR dhisik, saklar daya perkakas aktif. (Gagal nglakoni bisa nyebabake sekring AVR)4. Kanggo asil paling apik, aja nggunakake yen ana kahanan kakehan.5. Aja nggunakake ing ndhuwur sing lembab utawa murub; aja kena kontak karo cairan.6. Hubungan antara kapasitas output lan voltase input kaya ing ngisor iki gambar lan diagram:

Kakehan

Paling nggunakake wektu

20%

60 menit

40%

32 menit

60%

5 menit

Kakehan dawa wis dilarang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita