• SVC Analog Meter  (Three-phase) Automatic Voltage Stabilizer

    Meter Analog SVC (Tiga tahap) Stabilizer Otomatis

    ♦ Voltase Input Wide: telung phase AC240 ~ 450V
    ♦ Teknologi dhuwur: Kontrol diprogram nganggo komputerisasi
    ♦ Akurasi dhuwur voltase output (380v +/- 1,5%)
    ♦ Asuransi kualitas: Suku cadhangan utama sing digawe dhewe, kayata trafo, PCB.
    ♦ Fungsi proteksi sing sampurna: Perlindhungan voltase luwih / kurang, proteksi panas / beban, proteksi sirkuit cendhak.
    ♦ Efisiensi tinggi: Luwih saka 95%

  • SVC Digital Display (Three-phase) Automatic Voltage Stabilizer

    Tampilan Digital SVC (Tiga tahap) Stabilizer Otomatis

    ♦ Voltase Input Wide: telung phase AC240 ~ 450V
    ♦ Teknologi dhuwur: Kontrol diprogram nganggo komputerisasi
    ♦ Akurasi dhuwur voltase output (380v +/- 1,5%)
    ♦ Asuransi kualitas: Suku cadhangan utama sing digawe dhewe, kayata trafo, PCB.
    ♦ Fungsi proteksi sing sampurna: Perlindhungan voltase luwih / kurang, proteksi panas / beban, proteksi sirkuit cendhak.
    ♦ Efisiensi tinggi: Luwih saka 95%