Transformer TL Up And Down

Katrangan singkat:


Detail Produk

Produk sing Dituduhake

Tag Produk

Transformer TL munggah lan mudhun

Transformer tipe TL munggah & mudhun dirancang khusus kanggo peralatan elektronik sing duwe voltase AC sing beda karo voltase bersih lokal. Didol kanggo digunakake ing kisaran voltase sing dirating.

Khasiat: Ngirit energi 95%, miwiti kanthi cepet, respons cepet, proteksi lengkap, voltase output presisi tinggi.

Aplikasi: Komputer, Duplikasi, sistem ILLinasi, Alat medis, Kulkas, Peralatan peringatan keamanan, Telpon sing dikontrol Program, Instrumen eksperimen, Sistem komunikasi, TV, Kondhisi udara.

FITUR:

Konverter voltase iki bisa digunakake ing negara 110 volt lan negara 220 volt. Bakal ngonversi saka 220-240 volt dadi 110-120 volt lan saka 110-120 volt dadi 220-240 volt.

Pilihan voltase input sing tepat miturut negara sing digunakake.

Pamilih voltase input: 240V-220V-200V-110 volt.

Output: 110 / 220-120 / 240 volt.

Cocog kanggo Dispenser Banyu, Printer Rice Cooker, Fan, Mesin Fax, Mesin Udara, Komputer.

Bobot DIMENSI

Jinis

QTY / CTN

Ukuran paket (cm)

GW (kg)

NW (kg)

TL-100W

16

40 * 30.5 * 21.5

22.3

20.5

TL-200W

16

40 * 30.5 * 21.5

25.6

24

TL-300W

8

33 * 21 * 21.5

16.1

15.2

TL-500W

8

48 * 17 * 24

25.6

24.5

TL-1000W

2

38 * 24.5 * 23

15.6

14.5

TL-1500W

2

38 * 26,5 * 23

19.4

18

TL-2000W

2

38 * 26,5 * 23

22

20.5

TL-3000W

2

38 * 26,5 * 25

27

25.5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 30_TL-100 侧 英标插座TL-100 65_500W 英式插座 侧2

    TL-1500

     16_TL-1000VA-02

    TL-1000VA

    10_TL-1500VA-01

    TL-1500VA

    09_TL-2000VA-01.jpgTL-2000VA

    08_TL-3000VA-01

    TL-3000VA

    63_750W 侧

    TL-750W

     

     

     

    53_3000W 接线柱 侧

    TL-3000W

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita