Stabilizer Tegangan Mount TLN Wall

Katrangan singkat:


Detail Produk

Produk sing Dituduhake

Tag Produk

Seri pasang tembok TLN Kontrol RELAY Stabilitas voltase otomatis AC, sing dadi pilihan utama chip Amerika dening perusahaan kita, nggunakake prosedur digitalisasi komputer kanggo Ngontrol gerakan fungsional kabeh mesin. Stabiliser voltase AC sing dipasang ing tembok TLN minangka produk anyar sing digawe adhedhasar jinis TSD asli lan nggabungake kaluwihan saka macem-macem stabilisator voltase. 

TLN duwe kaluwihan akurasi regulasi voltase dhuwur, kapasitas kakehan sing kuwat, reliabilitas sing apik, kemampuan anti-gangguan sing kuat, efisiensi dhuwur, kerja terus-terusan jangka panjang, umur panjang, dsb. Luwih becik ngganti seri TSD stabilisator elektronik . Bisa nyedhiyakake lingkungan kerja sing tenang, bisu, aman lan andal.

Bisa nyedhiyakake pasokan listrik sing presisi banget lan stabil kanggo komputer, mesin fotokopi, ijol-ijolan telpon sing dikontrol program, peralatan listrik presisi industri, peralatan medis, peralatan rumah tangga lan peralatan liyane. 

Keuntungan saka MODEL IKI:
1.Voltase input amba: AC 140 ~ 260V utawa 100-260VAC Utawa ngatur
2. Teknologi dhuwur: kontrol sing wis diprogram nganggo komputerisasi
3. Desain busana:Tampilan LED sing bisa nuduhake kabeh fungsi proteksi.
4. Asuransi kualitas: Suku cadhangan utama sing digawe dhewe, kayata trafo, PCB.
5.Fungsi proteksi sing sampurna: proteksi voltase over / low, proteksi over-heat / load, proteksi circuit singkat.
6.Fungsi opsional: kanthi regulator voltase lan sumber daya utama nyedhiyakake rong fungsi pilihan voltase output, nalika pasokan listrik wis stabil, pangguna bisa nyedhiyakake stabilisator voltase ing negara pasokan utama, ora ana konsumsi daya, ekonomi lan trep.
7.Efisiensi tinggi: Luwih saka 95% 

SPESIFIKASI

Model TLN-1000 TLN-2000 TLN-3000 TLN-5000 TLN-10000
Kekuwatan 1000VA / 600W 2000VA / 1200W 3000VA / 1800W 3000VA / 1800W 5000VA / 3000W
Tahap Fase Tunggal
Teknologi Sirkuit Digital adhedhasar CPU
Indikator Grafis LED
Status Tampilan makarya, wektu tundha, gagal
Input Tegangan AC 140 ~ 260V utawa 100-260VAC Utawa ngatur
Frekuensi 50/60 Hz
Output Tegangan 220Vac 110Vac
Precision +/- 10%
Perlindhungan Perlindhungan panas banget Nggih
Perlindhungan Sirkuit Sekering / Circuit Breaker / Air Break Switch
Perlindhungan Tegangan Dhuwur Nggih
Wektu tundha 6 / 120Kaloro
Standar Keamanan CE, EN60950, En55024
Efisiensi 98%
Kahanan Operasi Suhu Operasi 0-40 ° C
Humidit Relatif Operasi 10% RH ~ 95% RH, Non-kondensasi
Suhu panyimpenan -5 ° C-45 ° C
Penampilan Ukuran AVR (mm) 304x199x68 304x 199 × 68 367x247x95 367x247x95 420x290x120
AVR NW (kg) 4.8 6 12.5 15.5 20

CEGAHAN:

1. Voltase input jaringan kudu sesuai karo panjaluk AVR, kanggo operasi paling luweh.2. Sambungake kabeh colokan kanthi aman.3. Tansah aktifake saklar daya AVR dhisik, saklar daya perkakas aktif. (Gagal nglakoni bisa nyebabake sekring AVR)4. Kanggo asil paling apik, aja nggunakake yen ana kahanan kakehan.5. Aja nggunakake ing ndhuwur sing lembab utawa murub; aja kena kontak karo cairan.6. Hubungan antara kapasitas output lan voltase input kaya ing ngisor iki gambar lan diagram:

Kakehan

Paling nggunakake wektu

20%

60 menit

40%

32 menit

60%

5 menit

Kakehan dawa wis dilarang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 32_TLN-1000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-1000VA

    27_TLN-1500VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-1500VA

    25_TLN-2000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-2000VA

    11_TLN-5000VA-03 Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-5000VA

    05_TLN-8000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-8000VA

    02_TLN-10000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-10000VA

    00_TLN-10000VA Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-10000VA

    29_TLN-1500V Wall Mount Voltage Stabilizer

    TLN-1500VA

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita