TLS Wall Mounted Type Relay Voltage Stabilizer Otomatis (LED Meter)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Produk sing Dituduhake

Tag Produk

TLS wall mount series AC otomatis stabilizer, sing dadi pilihan utama chip Amerika dening perusahaan kita kanggo papan sirkuit. Regulator voltase pemasangan tembok iki bisa ditindakake  Kontrol RELAY utawa SERVO MOTOR CONTROL,amarga iki sing duwe ruang internal sing jembar. 

Fluktuasi voltase jaringan listrik ing sadhuwure norma-norma sing diidini nyebabake konsekuensi negatif kanggo peralatan elektronik lan listrik. Stabil voltase AC ditrapake kanggo nyedhiyakake kualitas lan karya sing aman kanggo macem-macem piranti kanthi kahanan voltase sing ora stabil.

Serat stabilisator voltase iki dikembangake kanthi standar internasional kanggo nglindhungi gelombang listrik darurat, diwiwiti karo apartemen kutha lan diakhiri karo kompleks perumahan lan produksi sing gedhe. 

Keuntungan saka MODEL IKI:
1.Voltase input amba: AC 140 ~ 260V utawa 100-260VAC Utawa ngatur
2. Teknologi dhuwur: kontrol sing wis diprogram nganggo komputerisasi
3. Desain busana:Tampilan LED sing bisa nuduhake kabeh fungsi proteksi.
4. Asuransi kualitas: Suku cadhangan utama sing digawe dhewe, kayata trafo, PCB.
5.Fungsi proteksi sing sampurna: proteksi voltase over / low, proteksi over-heat / load, proteksi circuit singkat.
6.Fungsi opsional: kanthi regulator voltase lan sumber daya utama nyedhiyakake rong fungsi pilihan voltase output, nalika pasokan listrik wis stabil, pangguna bisa nyedhiyakake stabilisator voltase ing negara pasokan utama, ora ana konsumsi daya, ekonomi lan trep.
7.Efisiensi tinggi: Luwih saka 95%

 SPESIFIKASI

TLS-500VA / 1000VA / 1500VA / 2000VA / 3000VA / 5000VA / 8000VA / 10000VA

Tegangan input

140-260v / 100-260v Utawa ngatur

Frequnency input

50 / 60Hz

Tegangan output

220V AC / 110V AC

Precision output

220V +/- 8%, 110V +/- 10%

Wektu tundha

6 wektu cendhak, 180 suwene wektu

Efisiensi:

> 95%

Faktor daya beban

0,8

Tahap

phase siji

Suhu operasi

0-40 ℃

Suhu panyimpenan

-15 ℃ -45 ℃

Kelembapan operasi relatif

10% RH-102% RH

Opsi khusus kanggo spesifikasi lan kasedhiyan, hubungi TAILEI

 Bobot DIMENSI

MODEL

QTY / CTN

MEAS (cm)

GW (kg)

NW (kg)

COMTAINER20 (PCS)

TLS-500VA

4

53 * 27 * 32

12

11

2400

TLS-1000VA

4

53 * 27 * 32

15.4

14.4

2400

TLS-1500VA

4

53 * 27 * 32

19

18

2400

TLS-2000VA

4

53 * 27 * 32

21

20

2400

TLS-3000VA

2

69 * 30 * 24

17.5

16.5

800

TLS-5000VA

2

69 * 30 * 24

24

22.6

800

TLS-8000VA

1

44 * 37 * 24

16.5

15.5

700

TLS-10000VA

1

44 * 37 * 24

18.8

17.6

700

CEGAHAN:

1. Voltase input jaringan kudu sesuai karo panjaluk AVR, kanggo operasi paling luweh.2. Sambungake kabeh colokan kanthi aman.3. Tansah aktifake saklar daya AVR dhisik, saklar daya perkakas aktif. (Gagal nglakoni bisa nyebabake sekring AVR)4. Kanggo asil paling apik, aja nggunakake yen ana kahanan kakehan.5. Aja nggunakake ing ndhuwur sing lembab utawa murub; aja kena kontak karo cairan.

6. Hubungan antara kapasitas output lan voltase input kaya ing ngisor iki gambar lan diagram:

Kakehan

Paling nggunakake wektu

20%

60 menit

40%

32 menit

60%

5 menit

Kakehan dawa wis dilarang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 04_TLS-1000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-1000VA

    08_TLS-1000  Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-1000 

    01_TLS-3000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-3000VA

    00_TLS-8000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-3000VA

    11_TLS-10000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-10000VA

    15_TLS-10000 Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-10000VA

    12_TLS-10000VA Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-10000VA

    14_TLS-10000 Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS-10000VA

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita