• TLS(H)0.5K-10KVA Full Metal Wall Mounted Automatic Voltage Regulator

    TLS (H) 0,5K-10KVA Regulator Tegangan Otomatis Dipasang ing Wall Metal

    TLS (H) wall mount series AC otomatis stabilizer stabil kanthi tampilan sing luwih gedhe, Sampeyan bisa nggunakake tampilan kanggo seri SVC, seri TLS, seri TLB… Penstabil tegangan jenis iki milih chip ing njaba negeri lan desain nol-nol lan nggawe relay nalika nglereni posisi nol lan ngasilake geni cilik lan kanggo nambah umur layanan produk. Fluktuasi voltase jaringan listrik sadhuwure norma sing diidini nyebabake konsekuensi negatif kanggo elektronik lan listrik ...
  • TLB Wall Mount Voltage Stabilizer

    Stabilizer Tegangan Mount TLB Wall

    TLB wall mount series RELAY CONTROL AC stabilizer otomatis, utamane dipasang ing tembok sing ngirit ruangan gedhe, utamane digunakake tungku perapian ing persemakmuran negara-negara independen lan populer banget ing kana. Penstabil voltase jenis iki milih chip ing njaba negeri lan desain nol-nyebrang lan nggawe relay kanggo nglereni posisi cedhak nol lan ngasilake geni cilik lan kanggo nambah umur layanan. Kita milih kumparan dering dhewe lan nambah efisiensi lan nyedhiyakake ...
  • TLN Wall Mount Voltage Stabilizer

    Stabilizer Tegangan Mount TLN Wall

    Seri TLN dipasang seri RELAY CONTROL AC stabilizer otomatis, sing dadi pilihan utama chip Amerika dening perusahaan kita, nggunakake prosedur digitalisasi komputer kanggo Ngontrol gerakan fungsional kabeh mesin. Stabiliser voltase AC sing dipasang ing tembok TLN minangka produk anyar sing digawe adhedhasar jinis TSD asli lan nggabungake kaluwihan saka macem-macem stabilisator voltase. TLN duwe kaluwihan akurasi regulasi voltase dhuwur, kapasitas kakehan sing kuwat, ...
  • TLS Wall Mounted Type Relay Automatic Voltage Stabilizer (LED Meter)

    TLS Wall Mounted Type Relay Voltage Stabilizer Otomatis (LED Meter)

    TLS wall mount series AC otomatis stabilizer, sing dadi pilihan utama chip Amerika dening perusahaan kita kanggo papan sirkuit. Pengatur voltase pemasangan tembok iki bisa ditindakake karo CONTROL RELAY utawa CONVOL MOTOR SERVO, amarga iki duwe ruang internal sing gedhe. Fluktuasi voltase jaringan listrik ing sadhuwure norma sing diidini nyebabake konsekuensi negatif kanggo peralatan elektronik lan listrik. Stabil voltase AC dimaksudake kanggo nyedhiyakake kualitas lan aman ...
  • TSDL Wall hanging  servo AC voltage stabilizer

    TSDL Wall stabilizer voltase servo AC sing dipasang

    APLIKASI

    Umume digunakake ing peralatan kantor, peralatan tes, peralatan medis, peralatan otomasi industri, alat rumah tangga, sistem lampu, sistem komunikasi lan liya-liyane.

  • TSD Servo Motor Control Wall Mounted Type Voltage Stabilizer with LED meter

    TSD Servo Motor Control Wall Mounted Type Voltage Stabilizer kanthi LED meter

    APLIKASI

    Umume digunakake ing peralatan kantor, peralatan tes, peralatan medis, peralatan otomasi industri, alat rumah tangga, sistem lampu, sistem komunikasi lan liya-liyane.